C.V. de Huifnarren is officieus opgericht op 5 maart 1966. Inmiddels 52 jaar later, medio februari 2018, staan we ook officieel als vereniging te boek. Deze jaren hebben tal van schitterende herinneringen met zich meegebracht; drie maal organiseerden we een boerenbruiloft, tijdens de carnaval met de bus naar D’n Hakkes (Vessem) & later naar D’n Hut (vooral voor de kinderen was dit een groot feest).

Jaar in jaar uit al vieren we carnaval in ons “Huifnarrenpaleis” vroeger in café ’t Centrum en de laatste jaren in MFA de Rosdoek. In samenwerking met het K.O.K. (Komité Organisatie Karnaval) en carnavalsvereniging de Klepbroeken is het elk jaar weer een dolle boel. 

Elk jaar trainen de dansmarietjes weer maanden lang om met de carnaval weer schitterende dansen te kunnen laten zien. Enkele weken voor dat de carnaval weer voor de deur staat organiseren we traditiegetrouw het prinsenbal der Huifnarren waarbij de dorpsprins zich bekend maakt.

Tijdens de carnaval in Klepbroekenbult genieten we elk jaar weer van de kindermiddagen, middag voor ouderen, de geweldige optredens van (nieuwe) leden en geweldige artiesten. Inmiddels komt het 55 jarig bestaan van C.V. de Huifnarren in zicht, 2021 gaat het jaar worden om terug te blikken op fantastische jaren. We zullen echter niet alleen terugblikken, maar vooral ook genieten van weer een groot feest, welke we nog vele jaren gaan herhalen.